Moeiteloos Stoppen Met Roken

Ben je klaar om te stoppen met roken en je binnenkort een ex-roker te noemen? Dan ben je bij Make It Easy aan het juiste adres!

In Nederland rookt nog 23% van de volwassenen. Het merendeel van deze rokers wil ooit stoppen met roken. Ieder jaar doen circa 1 miljoen rokers een poging te stoppen. Voor de meesten is hun gezondheid de belangrijkste reden om te stoppen. Maar wie al eens eerder gestopt is met roken, weet dat stoppen niet makkelijk is.

Jaren van roken leidt tot een toenemende ontwikkeling van nicotine receptoren. Als je stopt met roken, krijgen die nicotine receptoren geen nicotine meer toegevoerd waardoor ze gaan ‘schreeuwen’ om nicotine.

Dit voel je als ontwenningsverschijnselen.

Deze ontwenningsverschijnselen  kunnen zo sterk zijn dat ze je wilskracht om te stoppen met roken saboteren en je de verleiding van een sigaret niet kunt weerstaan. Gelukkig is dit nu verleden tijd met Make It Easy….

  • Pijnloos, veilig en effectief.
  • Slagingspercentage van 85%.
  • Levenslange garantie.

Om succesvol te Stoppen met Roken is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Wij zijn zó overtuigd van de werking van onze methode dat wij levenslange garantie verlenen.

Wist je dat Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid ook achter de methode van Make It Easy staat? Al 14 jaar vergoeden zij onze behandelingen.

Kosten

Totale behandeling: €170,00
Inclusief inschrijfgeld, NLP-matige training, cursusboek, puntjes en één vervolgconsult.

Op de locaties kan ook met PIN betaald worden.

Lees meer over de kosten

Ga naar de agenda