Moeiteloos Stoppen met Roken2018-10-01T12:01:51+00:00

Moeiteloos Stoppen met Roken

Ben je klaar om te stoppen met roken en je binnenkort een ex-roker te noemen? Dan ben je bij Make It Easy aan het juiste adres!

In Nederland rookt 28% van de bevolking van 15 jaar en ouder. 31,1% van de mannen rookt en 24,5% van de vrouwen. Het merendeel van deze rokers wil ooit stoppen met roken. Voor 64% van de rokers is hun gezondheid de belangrijkste reden om te stoppen. Maar wie al eens eerder gestopt is met roken, weet dat stoppen niet makkelijk is.

Jaren van roken leidt tot een toenemende ontwikkeling van nicotine receptoren. Als je stopt met roken, krijgen die nicotine receptoren geen nicotine meer toegevoerd waardoor ze gaan ‘schreeuwen’ om nicotine.

Dit voel je als ontwenningsverschijnselen.

Deze ontwenningsverschijnselen  kunnen zo sterk zijn dat ze je wilskracht om te stoppen met roken saboteren en je de verleiding van een sigaret niet kunt weerstaan. Gelukkig is dit nu verleden tijd met Make It Easy….

  • Pijnloos, veilig en effectief.
  • Slagingspercentage van 85%.
  • Levenslange garantie.
  • Jongeren onder de 16 jaar: Gratis.

Om succesvol te Stoppen met Roken is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Wij zijn zó overtuigd van de werking van onze methode dat wij levenslange garantie verlenen.

Moeiteloos Stoppen met Roken

Kosten

Totale behandeling      €170,00
Inclusief inschrijfgeld, NLP-matige training, cursusboek, puntjes en 1 vervolgconsult.

< 16 jaar:              GRATIS (€ 40,00 borg)
> 65 jaar:             €  85,00

Inclusief inschrijfgeld, NLP-matige training, cursusboek, puntjes en 1 vervolgconsult.
Op de locaties kan ook met PIN betaald worden (niet in Julianadorp).

Lees meer over de kosten

Maak een afspraak