Methode

Voor Moeiteloos Stoppen met Roken ben je bij Make It Easy aan het juiste adres! Wil je voorgoed afrekenen met jouw rookverslaving? Ben je al vaker gestopt, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze Moeiteloos Stoppen met Roken-behandelingen zijn eenvoudig, pijnloos en effectief. En… velen gingen je inmiddels succesvol voor.

Levenslange garantie
Wij zijn zó overtuigd van de werking van onze methode dat wij levenslange garantie verlenen. Mocht je onverhoopt toch terugvallen in je oude gewoonte, dan berekenen wij binnen een termijn van 6 maanden geen kosten. Is je eerste bezoek aan ons langer dan 6 maanden geleden? Dan betaal je slechts de consultprijs van €40,00


Gecombineerde aanpak
stoppen met roken Make It Easy hanteert de gecombineerde aanpak, omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij niet alleen het lichaam maar juist óók de geest aan moeten pakken. Daarom beginnen wij iedere Moeiteloos Stoppen met Roken-behandeling met een 1-uur durende NLP-matige training waarin we je de handvatten aanreiken om je geest op een makkelijke manier te ‘herprogrammeren’.

 

 

Auriculotherapie
Aansluitend worden de puntjes (4) van chirurgisch staal (nikkelvrij) in één van je oren geplaatst. Hierover komt een klein stukje leukoplast. De puntjes blijven minimaal een week in het oor en dienen met een magneet geactiveerd te worden (hierover meer in de training). Na een week kunnen de drie ‘anti-rook’  puntjes eruit gehaald worden door de leukoplast te verwijderen. Ontsmet daarna even met wat alcohol (70%). Het ene ‘anti-snoep’ puntje valt er na 10-14 dagen meestal vanzelf uit (anders zelf verwijderen). Ook het plekje waar deze heeft gezeten, graag even ontsmetten.  Na vier weken kom je nog één keer terug bij je vertrouwde therapeut die nogmaals dat ene ‘anti-snoep’ puntje in je oor plaatst om te voorkomen dat je onverhoopt de kilo’s eraan gaat eten. Tijdens dit vervolgconsult dien je je ingevulde cursusboek bij je te hebben zodat wij deze, na invulling door jou, af kunnen tekenen en het als levenslang garantiebewijs gaat dienen. Met de puntjes kun je gewoon blijven douchen, sporten, naar de sauna gaan en zwemmen. Allemaal geen probleem en als je onverhoopt toch een puntje verliest, zoeken wij samen naar een oplossing en zullen wij dit uiteraard kosteloos herstellen.

Wist je dat…

Het belangrijk is dat je 2 uur voor de training bewust je allerlaatste sigaret uitdrukt? Dit is van belang omdat wij zo de uiteinden van de zenuwbanen op en rond het oor goed kunnen vinden. Als je vervolgens het cursusboek zo volledig mogelijk invult en bij je herhaalbezoek na 4 weken door je therapeut laat ondertekenen, dan is onze levenslange garantieregeling van kracht.

Ga naar de agenda