Moeiteloos Stoppen Met Roken voor bedrijven

Stoppen met Roken binnen uw bedrijf? Bij Make It Easy bent u als bedrijf aan het juiste adres voor onze Moeiteloos Stoppen met Roken-behandelingen op locatie! Steeds meer ondernemers streven naar een volledig rookvrij bedrijf of willen het roken onder werktijd aan banden leggen. In de eerste plaats omdat roken en veiligheid niet goed samengaan. In de tweede plaats draagt roken niet bij aan een positief bedrijfsimago: denk aan de groepjes rokers voor het bedrijfspand bijvoorbeeld. Een derde argument tegen roken: een verantwoordelijke werkgever zal niet alleen fittere en productievere werknemers willen hebben, maar ook hun ziekteverzuim zoveel mogelijk willen reduceren. Redenen genoeg dus om te denken aan een bedrijfsbrede aanpak van het rookprobleem. Zeker wanneer zo’n aanpak vaak fiscaal aftrekbaar is. Geïnteresseerd? Wij maken graag een offerte op maat!

 

Voordelen werkgevers:
stoppen met roken– Reductie van het verlies aan arbeidsuren (directe kostenbesparing!)
– Lager ziekteverzuim
– Gezonde en fittere werknemers
– Aangename werksfeer
– Verbetering van het bedrijfsimago

 

Bedrijfsbehandelingen
Als je investeert in een programma dat medewerkers helpt bij het stoppen met roken, wil je natuurlijk de beste oplossing. Make It Easy biedt auriculotherapie (Westerse oorschelpacupunctuur) waarbij piepkleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oorschelp worden geplaatst. Wij pakken echter niet alleen de lichamelijke maar ook de geestelijke verslaving aan en beginnen daarom onze behandelingen altijd met een training gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Aansluitend worden direct de puntjes in de oren geplaatst.

De Make It Easy Moeiteloos Stoppen met Roken-bedrijfsbehandelingen worden uitgevoerd door één van onze ervaren therapeuten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Ook kun je als werkgever, Make It Easy’s Moeiteloos Stoppen met Roken-behandelingen onder de aandacht van werknemers brengen. Geef medewerkers de mogelijkheid om op één van onze locaties deel te nemen aan een behandeling die de werknemer zelf betaalt. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden de behandeling van Make It Easy.