Kosten

Het eerste consult van de Afvallen zonder Lijnen-behandeling kost € 85,50, dit is inclusief inschrijfgeld, training, cursusboek en puntjes in je oren. De kosten voor het vervolgconsult bedragen €40,00 en deze betaal je iedere 4 weken als je terugkomt bij jouw therapeut om nieuwe puntjes in je oren te laten plaatsen. Net zo lang als jij denkt ons nodig te hebben. Gemiddeld vallen onze cursisten zo’n 2 tot 3 kg per maand af.

Gecombineerde aanpak
Nadat je een afspraak gemaakt hebt, beginnen onze therapeuten met een 1,5-uur durende NLP-matige training om op deze manier niet alleen het lichaam maar juist ook de geest aan te pakken zodat je jezelf niet langer blijft verwijten jezelf iets ‘lekkers’ afgepakt te hebben.

Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je tijdens het boodschappen doen geld over zult houden omdat je (tijdelijk) een aantal luxe producten niet consumeert (iets waar je gelukkig ook geen behoefte aan hebt door de puntjes in je oren). Kortom; goedkoop Afvallen zonder Lijnen doe je zelf, samen met de hulp van Make It Easy.

Kosten

Eerste behandeling: € 85,50
Inclusief inschrijfgeld, training, cursusboek en puntjes.

Vervolgconsult (iedere vier weken): € 40,00
Wegen, ervaring met therapeut uitwisselen en nieuwe puntjes.

Er kan tevens met PIN worden betaald.

Ga naar de agenda