Geschiedenis

Make It Easy is in 1994 als stichting opgericht door Yvonne Bakker in Monster (Zuid-Holland). Vanuit haar opleiding auriculotherapie heeft Yvonne de combinatie therapie ontwikkeld. Bij Make It Easy wordt namelijk niet alleen het lichaam maar ook de geest aangepakt. Iedere behandeling Afvallen zonder Lijnen en Moeiteloos Stoppen met Roken wordt begonnen met een NLP-matige training. Yvonne heeft jarenlang alleen gewerkt, totdat het succes haar inhaalde. Vanaf die tijd is het team langzaam gegroeid en wij zijn nog altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers.

In 2002 is naast de Stichting ook Make It Easy B.V. opgericht en vanaf die tijd is het team steeds verder uitgebreid en zijn er een groot aantal therapeuten, assistenten en ondersteunend personeel bijgekomen.

Make It Easy is een stabiele organisatie die klaar is om gestaag door te groeien zodat wij zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten maken met Make It Easy en onze unieke, succesvolle behandelmethode voor Afvallen zonder Lijnen en Moeiteloos Stoppen met Roken. Inmiddels heeft Make It Easy ruim 20 praktijken door heel Nederland en wat ons betreft is het einde nog lang niet in zicht….

Make It Easy is in 1994 als stichting opgericht door Yvonne Bakker.
Lees hier meer over Yvonne Bakker.