Carin Riesmeijer Make it Easy MaassluisMijn naam is Carin Riesmeijer 44 jaar en ik woon in Maassluis. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 17 en 11 jaar.

Ik kwam in contact met Make It Easy in augustus 2016 in verband met mijn overgewicht. De combinatie aanpak van lichaam en geest sprak mij direct aan. Het resultaat mag er wezen. Inmiddels ben ik namelijk meer dan 30 kg lichter (en mijn man weegt door de methode 20 kg minder)!

Omdat ik ervaringsdeskundige ben kan ik me goed inleven in de problematiek van het afvallen. Nu mijn opleiding bij Make it Easy afgerond is, ben ik blij dat ik hun team kan versterken.

Naast Make It Easy werk ik parttime in een winkel. Graag ga ik kamperen met eigen caravan en vind het dan fijn om te wandelen door de natuur.

Graag wil ik ook jou motiveren en enthousiast maken om een gezonder lichaam te krijgen.

Tot ziens in Maassluis, Zoetermeer, Spijkenisse, Delft, Schiedam, Leiden of Alphen aan den Rijn!

Carin
06 152 301 07

Wist je dat..

Onze behandeling niet voor niets Afvallen zonder Lijnen heet? Er zijn slechts een aantal ‘luxe’ artikelen die je beter niet of in mindere mate, kunt nuttigen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg! Onze therapeuten gaan je hierover alles vertellen tijdens een NLP-matige training.

Ga naar de agenda