Afvallen Zonder Lijnen

Je keuze staat vast! Je wilt afvallen, maar toch heb je er moeite mee om op  je gewenste gewicht te komen én te blijven. Wat zorgt ervoor damakkelijk afvallent je moeite hebt om succesvol af te vallen terwijl je wel precies weet wat er nodig is om gewicht te verliezen?

Bijna alles mogen eten en toch afvallen? Make It Easy kent het geheim en deelt het graag met jou! Onze methode doet in niets aan alle frustrerende diëten denken. Afvallen zonder Lijnen…..het kan echt! Make It Easy gaat je erbij helpen!

Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtsverlies de houding is die jij aanneemt ten aanzien van jouw doel om gewicht te verliezen.

De volledige overtuiging dat jij kunt afvallen is van groot belang. Veel mensen beginnen aan het zoveelste afvaltraject met hun vorige poging nog vers in hun geheugen…en dat is nu precies waar het gevaar loert! Het succes of juist het uitblijven ervan beïnvloedt jouw verwachting van het resultaat van je nieuwe afvalpoging. Niet voor niets heet onze behandeling Afvallen ZONDER Lijnen! Je staat nu aan het begin van nieuw én succesvol afvaltraject bij Make It Easy!

makkelijk afvallen

  • Pijnloos, veilig en effectief.
  • Gemiddeld valt men zo’n 2-3 kilo per 4 weken af.
  • Geen dieet, gewoon blijven eten/drinken.
  • Ondersteuning door ervaren therapeuten.

De wil om gewicht te verliezen moet er natuurlijk zijn en de puntjes in je oren en de NLP-matige training doen de rest! Dat klinkt allemaal EASY, en dat is het ook. Laat Make It Easy je helpen met onze Afvallen zonder Lijnen-behandeling bij jou in de buurt! Velen gingen je succesvol voor.

Wist je dat Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid ook achter de methode van Make It Easy staat? Al 14 jaar vergoeden zij onze behandelingen.

Kosten

Eerste behandeling: € 85,50
Inclusief inschrijfgeld, training, cursusboek en puntjes.

Vervolgconsult (iedere vier weken): € 40,00
Wegen, ervaring met therapeut uitwisselen en nieuwe puntjes.

Lees meer over de kosten

Ga naar de agenda