Methode

Voor Afvallen Zonder Lijnen ben je bij Make It Easy aan het juiste adres! Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s? Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze Afvallen zonder Lijnen-behandelingen zijn eenvoudig, pijnloos en effectief. Bovendien heten ze niet voor niets Afvallen zonder Lijnen, een dieet is dus overbodig.

Gecombineerde aanpaafvallen zonder dieetk
Make It Easy hanteert de gecombineerde aanpak, omdat wij van mening zijn dat wij niet alleen het lichaam maar juist ook de geest aan moeten pakken. Onze ervaren therapeuten beginnen daarom de eerste Afvallen zonder Lijnen-behandeling met een 1,5-uur durende training gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) waarbij wij ernaar streven jouw geest te ‘herprogrammeren’.

Auriculotherapieafvallen zonder lijnen
Aansluitend worden de puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst (4 in totaal, 3 in het oor aan de zijde waar je van oorsprong mee schrijft en 1 in het andere oor).

Eroverheen komt een klein huidkleurig pleistertje (zie foto aan rechterzijde). De puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaat het de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen (je hebt sneller een verzadigd gevoel). De puntjes blijven standaard drie weken in de oren waarna je ze er zelf uithaalt door de pleistertjes en de puntjes te verwijderen en even te ontsmetten met wat alcohol (70%). De laatste week kan je huid herstellen en voorkomen we dat er zich littekenweefsel gaat vormen. Tijdens deze ‘puntloze’ week blijft je de plekjes waar de puntjes gezeten hebben goed aandrukken omdat de werking op de uiteinden van de zenuwbanen er nog is (acupressuur).

De puntjes
Met de puntjes in je oren kun je overigens gewoon blijven douchen, sporten, naar de sauna gaan of zwemmen bijvoorbeeld. Allemaal geen probleem en als je onverhoopt toch een puntje verliest, zoeken wij samen naar een oplossing en zullen wij dit uiteraard kosteloos herstellen.

Meer weten?
Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend de complete NLP-matige training bij te wonen. Je bent ons pas wat verplicht als je na de training daadwerkelijk de keuze maakt voor het zetten van de puntjes. Bel naar 0174-213202 of klik hier om online een afspraak te maken voor één van de ruim 20 locaties. Make it Easy, voor afvallen zonder dieet en zonder te lijnen!

Wist je dat… 

Onze behandeling niet voor niets Afvallen zonder Lijnen heet? Er zijn slechts een aantal ‘luxe’ artikelen die je beter niet of in mindere mate, kunt nuttigen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg! Onze therapeuten gaan je hierover alles vertellen tijdens een NLP-matige training.

Ga naar de agenda