Afvallen Zonder Lijnen voor bedrijven

Make It Easy biedt speciaal voor bedrijven onze Afvallen zonder Lijnen-Bedrijfsbehandelingen op locatie. Overgewicht wordt in toenemende mate een probleem van deze tijd. Een verantwoordelijke werkgever zal niet alleen fitte en productieve werknemers willen hebben, maar ook hun ziekteverzuim zoveel mogelijk willen reduceren. Redenen genoeg dus om te denken aan een bedrijfsbrede aanpak van dit ‘gewichtige’ probleem. Zeker wanneer zo’n aanpak vaak fiscaal aftrekbaar is. Geïnteresseerd? Wij maken graag een offerte op maat!

Bedrijfsbehandelingen
bedrijven foto 260 01Als je investeert in een programma dat medewerkers helpt bij het afvallen, wil je natuurlijk de beste oplossing.

Make It Easy biedt auriculotherapie (Westerse oorschelpacupunctuur) waarbij piepkleine puntjes van chirurgisch staal om en rond de oorschelp worden geplaatst.Wij pakken echter niet alleen de lichamelijke maar ook de geestelijke aspecten aan en beginnen daarom onze behandelingen altijd met een training gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Aansluitend worden direct de puntjes in de oren geplaatst (auriculotherapie).

De Make It Easy Afvallen zonder Lijnen-Bedrijfsbehandelingen worden verzorgd door één van onze ervaren therapeuten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Ook kun je als werkgever, Make It Easy’s Afvallen zonder Lijnen-behandelingen onder de aandacht van werknemers brengen. Geef medewerkers de mogelijkheid om op één van onze locaties deel te nemen aan een behandeling die de werknemer zelf betaalt. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden de behandeling van Make It Easy.