Bij Make it Easy geloven we dat je bij het stoppen met roken niet alleen het lichaam maar juist óók de geest aan moeten pakken. Daarom beginnen wij iedere Moeiteloos Stoppen met Roken-behandeling met een 1-uur durende NLP-matige training waarin we je de handvatten aanreiken om je geest op een makkelijke manier te ‘herprogrammeren’.

Aansluitend worden de puntjes (4) van chirurgisch staal in één van je oren geplaatst. Hierover komt een klein stukje leukoplast. De puntjes blijven minimaal een week in het oor en dienen met een magneet geactiveerd te worden. Die puntjes zorgen voor een verminderde behoefte aan nicotine en dat er minder behoefte is aan snoepen. Door de puntjes is er ook een snellere afvoer van nicotine uit het lichaam en er treden niet of nauwelijks ontwenningsverschijnselen op.

Geïnteresseerd? Kom in januari 2018 met je buurman, echtgenoot, vrouw, vriendin of vriend en betaal met z’n tweeën 160 euro voor de gehele behandeling.

Maak een afspraak via onze website, e-mail naar info@makeiteasy.nl of bel 0174-213202 (elke werkdag van 08.30 uur tot 12.00 uur bereikbaar). Laat even weten dat je van de actie gebruik wilt maken.